Een nieuwe collega van Bram: Welkom Annemieke!

Vanaf 8 augustus jl. heeft Bram een nieuwe collega. Ze heet Annemiek Catsburg en stelt zich zelf even voor:

Sinds begin augustus werk ik bij Bram Vitaal als casemanager proces. Als een werknemer langdurig ziek wordt moeten werkgever en werknemer er samen alles aan doen om de werknemer zo snel mogelijk (duurzaam) te re-integreren. Tijdens dit proces moeten zij voldoen aan allerlei regels van de Wet verbetering poortwachter. Hierbij ondersteun ik de werkgever om te zorgen voor een poortwachter ‘proof’ proces en ter voorkoming van sancties die door het UWV kunnen worden opgelegd.

Regel het direct

Bram

Bel  085 - 48 29 660

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Annemieke Catsburg - Bram Vitaal

Wat het werken bij Bram voor mij extra leuk maakt: de korte lijnen, natuurlijk de visie van Bram, het mee bouwen, het persoonlijke contact met de werkgevers en omdat de meeste klanten in de regio zitten kun je gemakkelijk even langs om uitleg te geven over het verzuimsysteem om even face to face het verzuim door te nemen of gewoon voor een kop koffie. Dit en uiteraard het opnieuw samenwerken met super fijne collega Nelleke Roelofsen. Ik heb er enorm veel zin in!

Ik ben Annemieke Catsburg, naast casemanager bij Bram Vitaal ook moeder van Isa en woonachtig in het gezellige Nijkerk. Vind het heerlijk om te klussen en veel buiten te zijn, vooral langs en soms ook op het water. Verder ga ik graag uit eten met vrienden in de weekenden en probeer ik ook nog 3x per week te sporten. Door te sporten kan ik mijn hoofd echt leeg maken. Het liefst in de ochtend om vol energie de dag te beginnen.

Stuur Annemieke een mail

  • Persoonlijk
  • Navigator in arboland
  • Grensverleggend attent