De Nationale Vitaliteitsweek

Nieuws

Van 25 t/m 29 september is de 9e editie van de Nationale Vitaliteitsweek. Het doel van de Nationale Vitaliteitsweek is om werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit. Het thema van 2023 is Veerkracht. Het aantal mensen dat psychische klachten ervaart groeit helaas nog steeds.

Dr. Madelon Otto toonde tijdens onze laatste kennissessie schrikbarende cijfers. Het aantal medewerkers dat met burn-out gerelateerde klachten te maken krijgt, is gestegen van 11% in 2007 naar 19% nu. Met name jongere medewerkers ervaren de gevolgen. Uit onderzoek van TNO blijkt dat 1 op de 4 jongeren klachten ervaart.

Wat kun jij als werkgever doen om de vitaliteit in jouw organisatie onder de aandacht brengen?

Dat kan bijvoorbeeld door het aanbieden van een Preventief Medisch Onderzoek

Wat is een PMO?
Het PMO is meer dan een uitgebreide health check voor werknemers. Het is dé manier om inzicht te krijgen in de eigen gezondheid, bewustwording te creëren voor een gezonde leefstijl en vitaliteit op de werkvloer te bevorderen.
Wie zich gezond en energiek voelt, kan meer incasseren. Werknemers die bewust bezig zijn met hun gezondheid en leefstijl, kunnen voorkomen dat ze gezondheidsklachten krijgen. Het Preventief medisch onderzoek is dan een goede start!

Werknemers krijgen informatie over hun gezondheid en vitaliteit. Op basis van de uitslag van hun PMO krijgen ze concrete tips, adviezen en handvatten om de gezondheid, vitaliteit en leefstijl te kunnen verbeteren.

Wil jij dit ook voor jouw mensen? Neem contact op met Bram Vitaal!

Regel het direct

Bram

Bel  085 - 48 29 660

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

  • Persoonlijk
  • Navigator in arboland
  • Grensverleggend attent