Wie is Bram?

Bram Vitaal is de arbodienstverlener van de regio FoodValley. Persoonlijk, vertrouwd en grensverleggend attent. Wij willen bedrijven graag op een vriendschappelijke manier bijstaan. Want vrienden kunnen elkaar vertrouwen en zijn eerlijk naar elkaar. Dit is heel belangrijk in onze samenwerking. 

Bram Vitaal kiest voor een geheel eigen aanpak. Een aanpak waarbij wij luisteren naar jou als werkgever en samen met jou op zoek gaan naar de oplossing die het beste bij jouw organisatie past. Tijdens jouw reis als ondernemer door de wereld van verzuim, wil Bram graag naast jou plaatsnemen als navigator en jou en jouw medewerkers zo goed mogelijk bijstaan.

Regel het direct

Bram

Bel  085 - 48 29 660

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Bram Vitaal - wat doet Bram

Verzuimbegeleiding door Bram Vitaal betekent dat we voor elke medewerker een passende aanpak bieden, want voor niemand geldt dezelfde 'route en brandstof'. Zo kijken onze specialisten naar de factoren die van invloed zijn op het verzuim en hoe wij die factoren kunnen beïnvloeden. Wij kijken naar de mogelijkheden, niet naar de beperkingen. We denken mee over alternatieven en passend werk. In dit proces proberen wij jou zoveel als mogelijk te betrekken. Hier hechten wij veel waarde aan! Uiteraard wel alles passend binnen de beperkende wetgeving.

Onze adviseurs werken onder taakdelegatie van de bedrijfsarts. Een adviseur in taakdelegatie mag met de medewerker praten over zijn/haar medische situatie. Onze adequate verzuimbegeleiding start daarom al voor het eerste consult van de bedrijfsarts. De verzuim-oorzaak en de beperkingen mogen namelijk al bij het eerste, telefonische contact uitgevraagd worden.

Lees meer over de aanpak van onze casemanagers

Bram Vitaal - wat doet Bram

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • Persoonlijk
  • Navigator in arboland
  • Grensverleggend attent