Maatwerk diensten

Bram Vitaal heeft een groot netwerk van professionele vrienden en providers die hij zowel curatief als preventief kan inzetten. Je kunt denken aan: 

✓ Preventie & Inzetbaarheid
✓ Verzuim & re-integratie
✓ Kennis (trainingen en opleidingen) 
✓ Veiligheid 

 

Regel het direct

Bram

Bel  085 - 48 29 660

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Bram Vitaal - preventie inzetbaarheid

Preventie & Inzetbaarheid

Bram Vitaal staat klaar voor medewerkers die uitvallen. Bram begeleidt deze medewerkers graag op een plezierige manier terug naar het werk. Ook kan Bram veel betekenen op preventief vlak, want voorkomen is beter dan genezen! Zeker in een tijd waarin het ziekteverzuim onder personeel sky high is en er sprake is van een krappe arbeidsmarkt is het voorkomen van verzuim heel belangrijk. Wij helpen je hier graag bij. 

Verzuim & re-integratie

Bram Vitaal begeleid jouw medewerkers als er sprake is van verzuim. Soms roept Bram de hulp in van specialisten. Bram doet dit om het herstel van de zieke medewerker te bevorderen. Door het inzetten van de juiste interventies voldoe jij ook nog eens aan je verplichtingen als werkgever. Twee vliegen in één klap dus! 

Bram Vitaal - Verzuim en reintegratie

Bram Vitaal - kennis trainingen en opleidingen

Kennis (trainingen en opleidingen) 

Bram Vitaal kan via zijn providerboog diverse trainingen en workshops verzorgen. Er zijn trainingen & workshops voor medewerkers, maar ook voor werkgevers hebben wij diverse programma's. Informeer eens naar de mogelijkheden. 

Veiligheid 

Een veilige werkomgeving is niet alleen een opgeruimde werkplaats of een goede werkplek, maar dit gaat veel verder. Denk maar eens aan een vertrouwenspersoon of aan de mate van blootstelling aan lawaai. Ook voor een veilige werkomgeving kan je bij Bram Vitaal terecht. 

Wil jij een voorstel op maat ontvangen? Neem direct contact op!

Bram Vitaal - veiligheid

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • Persoonlijk
  • Navigator in arboland
  • Grensverleggend attent